OM OSS

Padlesenter og salg av kvlitetskjakker og utstyr.

Vi er et lite firma som har spesialisert oss på padlekurs. Vi holder til i Bergen, og har utallige flotte padleområder rundt oss. Vi kjenner området svært godt og kan tilpasse padleområdet til enhver læringsstil, på hvert eneste kurs, hele året!

Vi bruker kun de beste kajakkene vi kjenner til på kursene, og de fleste er Nigel Dennis Design. De er ikke billige, men de gjør alle til en bedre padler. Og vi har ulike størrelser fordi folk er ulike. Vi bruker tørrdrakter fra Kokatat og NRS, og årer fra Celtic og Werner.

Vi er agent for Immersion Research, sjekk www.immersionresearch.no 

Alle kursholderne våre er utdannet både i British Canoeing og Norges Padleforbund. Og de er håndplukket på grunnlag av god personlighet så vel som tekniske, leder og pedagogiske ferdigheter. 

Vi er de eneste BCU 3 Star Assessors i Norge, og har flere trenere som holder et internasjonalt nivå. Vi har jobbet i flere år også på internasjonale padlefestivaler.

Vi selger litt av hvert av padleutstyr, og vi har selv prøvd alt vi selger slik at vi vet at det virker. Salg avtales på forhånd, vi har ikke en fysisk butikk.

I vårt instruktørteam bestitter vi bla. følgende kompetanse:
- BCU 4 og 5 Star Leadere
- BCU/UKCC Level 2 Moderate water Coacher
- NPF Veiledere Hav
- Lærere og pedagoger
- VHF Autorisert kursholder

Vi har utdannet instruktører for:
Høyskolen i Bergen, lærerutdanningen
Forsvaret
Njord
Fjordseal
Stend Videregående
U Phil Videregående
BOF
Neptun Kajakk
Kriminalomsorg i frihet